2018. November 14. 17:9

Innovatív kezdeményezésünk célja egy hiteles és megbízható szolgáltatói adatbázis megteremtése, melyben a regisztrált szervezetek ügyvitelüket megkönnyítő szolgáltatásokat vehetnek igénybe a piaci árnál lényegesen kedvezőbb áron, mely ezáltal versenyelőnyt biztosít.

Csatlakozzon még ma!

Küldetésünk:

A „Nyitott Szemmel” Közhasznú Egyesületet 2010. május 17-én jegyezte be a Gyulai Törvényszék közhasznú egyesületként.

Küldetésünk a társadalmi felelősségvállalás megteremtése szolgáltatásainkon keresztül.

Célunk az általunk már 6 éve működtetett tanácsadói tevékenység struktúrájának tovább szélesítése és olyan innovatív megoldások bevezetése, mellyel az ügyfeleink még kényelmesebben és hatékonyabban tudják igénybe venni a szolgáltatásainkat.

Az All-In Hungary rendszerébe történő regisztrációval a szervezetek számos ingyenes szolgáltatást vehetnek igénybe, mely segíti a hatékonyabb feladatellátást.

Az ingyenes regisztrációval a szervezet egy térképes felületen is megjelenhetnek, mely további marketingfelületet biztosít számukra.

 

A szolgáltatás előnyei:

- Kereső adatbázisunkban olyan cégek, szervezetek vannak, amelyek naprakész, ellenőrzött adatokkal, szolgáltatásokkal rendelkeznek. Erről személyes ügyfélszolgálatunk gondoskodik.

- A térképalapú keresés révén az Önhöz legközelebb megtalálható szolgáltatót tudja kiválasztani, ezzel időt és pénzt spórol.

- Cégek, civil szervezetek számára nagyszerű ingyenes megjelenési lehetőség internetes felületen, melyen bemutatkozásuk, referenciáik feltöltésével érhetik el partnereiket, potenciális vásárlóikat.

- Cégek, civil szervezetek a piaci árnál lényegesen kedvezőbb áron tudják a rendszeren belül megrendelni pályázati, közbeszerzési, jogi hírleveleiket, mely naprakész, és szervezetekre szűrt tartalmakat biztosíthat.

- Civil szervezetek dokumentum-tárunkból megrendelhetik alapszabály módosításukat, vagy a törvényes működéshez szükséges szabályzatokat.

- A dokumentumtárba folyamatosan feltöltésre kerülnek ingyenes szabályzatminták, valamint a szakmai működést megkönnyítő dokumentum sablonok.

- Emlékeztető funkciók biztosítják, hogy a regisztrált szervezetek ne maradjanak le semmilyen működésük szempontjából fontos határidőkről.

 

A regisztráció menete:

https://allin-hungary.eu/ weboldal felkeresése és regisztráció kezdeményezése.

A regisztrált felhasználó ezután a Vezérlőpultba belépve a Szervezeteim menüpont alatt rögzítheti szervezete adatait, így részese lehet hiteles szolgáltatói adatbázisunknak (egy felhasználói regisztrációval akár több saját céget, és/vagy civil szervezetet is felvehet).

 

Regisztrációval igénybe vehető szolgáltatások:

1. Jogi hírek: a funkció igénybevétele esetén folyamatosan tájékoztatást kaphat az aktuális jogszabályok változásairól és fontosabb jogi hírekről.

2. Pályázati hírlevél civil szervezeteknek: összegyűjtöttük és folyamatosan frissítjük a Magyarországon elérhető pályázati forrásokat, kiírásokat.

3. Pályázati hírlevél cégeknek: összegyűjtöttük és folyamatosan frissítjük a Magyarországon elérhető pályázati forrásokat, kiírásokat.

4. Közbeszerzés figyelő: összegyűjtöttük és folyamatosan frissítjük a kiírásra kerülő közbeszerzéseket.

5. Dokumentumtár: elérhetővé tesszük a szervezetek részére a törvényes működéshez szükséges dokumentum mintákat.

6. Személyes ügyfélszolgálat: a személyes ügyfélszolgálat garantálja a szolgáltatás naprakészségét, egyediségét. Megkeresésére ügyfélszolgálati időben azonnal, levelére 1 munkanapon belül válaszolunk.

7. Emlékeztető funkció: alapfunkció, mely biztosítja, hogy ne feledkezzen meg a szervezete számára fontos hivatali határidőkről.

8. Megjelenés térképes felületen.

 

A szolgáltatás hivatalos üzemeltetője:

„Nyitott Szemmel”

Közhasznú Egyesület

5600 Békéscsaba, Lencsési út 45-47- IV/20.

Levelezési címünk:

5600 Békéscsaba, Kazinczy ltp. 23/C. I/3.

telefon:

+36-70/772-3221

e-mail:

nyitottszemmelkhe@gmail.com  

web:

 https://allin-hungary.eu